D E C C O N

DECCON е Българска компания, специализирана в проектиране и производство на висококачествени изделия от бетон, необходими в строителството.

Произвеждаме разнообразие от модели на стенни облицовки, изкуствен камък, декоративни тухли, декоративен камък, декоративни пана, фасадни плочи, облицовки, тротоарни плочи, павета, бордюри, паркинг елементи, улеи за отводняване , канали, решетки, шапки за парапети на тераси, шапки и капаци за огради, шапки за подпорни стени, под прозоречни первази, первази от камък, имитация на естествени камъни, имитация на дъски,траверси и много други.

При нас ще откриете стандартни и нестандартни решения, подходящи за интериор и екстериор.
С тях лесно ще преобразите всяко пространство в желания стил. Независимо дали е съвременна изтънченост или топъл домашен уют, те ще придадат индивидуален характер на вашето жилище, офис, магазин.
Нашите продукти и производствения процес отговарят на всички европейски стандарти за качество. Те следват най-новите тенденции в интериорния и екстериорен дизайн и успешно конкурират водещи производители от страната и чужбина.